Výnosná odrůda s jemnou kořenitou chutí a bohatou zelenou hmotou. Rostlina je středně vysoká, v plném růstu 80 – 100 cm, středně olistěná s jasně zeleným listem. Konzumní část je list, který se řeže s celou mladou 15 – 20 cm vysokou rostlinou u země. Sklizenou nať lze dobře sušit ve stínu, při umělém dosoušení nesmí teploty překročit 35°C. Pro nakládání zeleniny, např. okurek, se rostliny sbírají až v květu. Vegetační doba je 65 – 75 dní, ze 100 m² lze sklidit 100 – 140 kg zelené hmoty. Má výhodný poměr listů k celkové hmotě rostliny. Přímý výsev IV-VIII, sklizeň VI-X.
Kopr je na pěstování nenáročná aromatická zelenina, mnohokrát se na zahrádce množící samovýsevem. Vyhovují mu hlinité, propustné a lehčí půdy s dostatečnou zásobou živin. Nesnáší půdy těžké a zamokřené, ani suché polohy a kamenité půdy. Je citlivý na hnojiva obsahující chlór. Vyžaduje včasný výsev do řádků 20 cm vzdálených. Vyséváme nahusto. Na zeleno sklízíme do svazečků 15 až 20 cm vysokou mladou nať, ke konzervování sklízíme nať ve fázi prodlužovacího růstu. Můžeme sklízet až do doby květu, výborně se suší.