Zimní naťová cibule původem ze severovýchodní Asie. Mrazuvzdorná, dvouletá až vytrvalá cibule, s jemnou cibulovou chutí a léčebnými účinky srovnatelnými s jinými cibulovitými rostlinami. Oproti cibuli kuchyňské má v nati 2 × větší obsah vitaminu C. Využívá se celoročně k řezu natě a jako velmi raná lahůdková cibule, vhodná na svazkování. Drobně nakrájené silné duté stvoly se přidávají do pokrmů podobně jako pažitka, uplatní se zejména v čínské kuchyni. Díky obsahu fytoncidů a silic příznivě ovlivňuje trávení a obranyschopnost organismu. V okolíku květů se často vytvářejí rozmnožovací cibulky. Vysévejte od března nebo v červenci až září přímo na záhon, po vzejití vyjednoťte na hnízda o 3 - 4 rostlinách ve sponu 20 x 2-3 cm.Přímý výsev:III-IV nebo VII-IX, sklizeň: celoročně.
Zimní naťová cibule je původem ze severovýchodní Asie. Mrazuvzdorná, dvouletá až vytrvalá cibule s jemnou chutí. Oproti cibuli kuchyňské má v nati 2x větší obsah vitaminu C. Využívá se celořočně k řezu natě a jako velmi raná ladůdková cibule, vhodná ke svazkování. Díky obsahu fytoncidů a silic příznivě ovlivňuje trávení a obranyschopnost organismu.